puhtaasti


Hyvinkään paikallisliikenne operoi normaalisti - kyläseutujen liikenne kulkee koulujen loma-aikojen aikatauluja noudattaen

  • Paikallisliikenne liikennöi normaalisti lukuunottamatta linjan 8 vuoroja Sveitsiin. Linjan 8 lähtöjä ei ajeta to 26.3. alkaen hotellin ja viihdekeskuksen sulkeutumisen johdosta.

  • Linjoilla 10, 11 ja 12 on siirrytty ke 18.3. alkaen noudattamaan koulujen loma-aikojen aikatauluja, eli "ajetaan koulupäivinä" -vuorot eivät kulje koulujen ollessa suljettuna.

  • Palvelubussien liikennöinti on keskeytetty ma 23.3. alkaen toistaiseksi.

Tärkeää on, että kukaan ei tule sairaana linja-autoon ja kaikki noudattavat terveydenhuoltoviranomaisten ohjeita, joihin voi tutustua TÄÄLLÄ. Kehotamme matkustajiamme huolehtimaan erityisen hyvästä käsihygieniasta sekä muista keinoista välttää tartuntojen leviämistä. 

Matkustajia on busseissa eniten arkisin klo 7:30-9:00 ja klo 13:00-16:00 välisinä aikoina. Mikäli voit matkustaa muuna aikana, on suositeltavaa tehdä niin ihmiskontaktien määrän vähentämiseksi. Linja-autoja pestään ja siivotaan tehostetusti.

Jokaisella asiakkaalla tulee olla edelleen matkalippu. Lipun voi ostaa myös kuljettajalta, mutta käteisen rahan käsittelyssä liikkuu kuitenkin aina pöpöjä. Suosittelemmekin käyttämään "Paikkuri" -mobiililippua tai kausi- / sarjakortteja erityisesti nyt. Matkakorttien lataaminen onnistuu verkkosivujemme kautta.

Löydät korona-tilanteeseen liittyvät ajantasaiset liikennöintitiedot verkkosivuiltamme. Pyrimme palvelemaan teitä parhaalla mahdollisella tavalla myös tämän epidemian aikana ja sen jälkeenkin.

Bussikorttien verkkolatauksen ongelma selvitetty

Viikonlopun aikana ilmennyt ongelma bussikorttien verkkokaupassa on saatu korjattua tänä aamuna n. klo 8:15. Vika oli lippujärjestelmän toimittajan Pusatec Oy:n palvelimella. Ongelman johdosta lippuja ei pystynyt lataamaan verkkokaupan kautta.

Pahoittelemme teknisestä ongelmasta aiheutunutta harmia!

Taas on hyvä aika lähteä Päiväretkelle!

Tammi-helmikuun Opastetut Päiväretket ovat nyt myynnissä. Tarjolla on mielenkiintoinen valikoima Helsingin aarteita, ostosmahdollisuuksia sekä messumatkoja. Tutustu valikoimaan ja varaa paikat itsellesi ja ystävällesi! PÄIVÄRETKET.FI >>

Nähdään Päiväretkibussissa!

 

HelOut2020

TaideAntiikki2020

Merita2020

Tyytyväisyyskysely Hyvinkään paikallisliikenteessä 9.-22.3.2020

Hyvinkään kaupungin paikallisliikenteen käyttäjille suoritetaan tyytyväisyyskysely yhteistyössä Hyvinkään Liikenteen ja Laurea-ammattikorkeakoulun kanssa. Tutkimuksen tarkoituksena on kerätä tietoa käyttäjien mielipiteistä ja kehittämisehdotuksista.

Kysely suoritetaan paikallisliikenteen busseissa 10.-22.3.2020 ja internetissä 9.-22.3.2020.
Kyselyyn pääset tästä.

 

Lauantaina 25.1. häiriö Paikkuri-mobiilisovelluksessa

Paikkuri -mobiililippusovelluksessa oli lauantai 25.1. aamupäivällä toiminta häiriö, joka saatiin korjattua n. klo 10.30. Häiriön aikana käyttäjällä ei ollut pääsyä sovellukseen eikä lippuja voinut ostaa. Pahoittelemme tapahtunutta häiriötä sovelluksen toiminnassa. Lippusovelluksen toimittaja PayiQ ei ole toistaiseksi täsmentänyt vian tarkempaa syytä.

Häiriöstä huolimatta mobiililippujen käyttäjät pääsivät matkustamaan busseissa normaaliin tapaan. Mikäli lippuongelmasta on tästä huolimatta aiheutunut harmia, voitte olla yhteydessä toimistoomme joko lähettämällä palautetta Paikkuri -sovelluksen kautta tai sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..