puhtaasti


Hyvinkään paikallisliikenne operoi normaalisti - kyläseutujen liikenne kulkee koulujen loma-aikojen aikatauluja noudattaen

  • Paikallisliikenne liikennöi normaalisti lukuunottamatta linjan 8 vuoroja Sveitsiin. Linjan 8 lähtöjä ei ajeta to 26.3. alkaen hotellin ja viihdekeskuksen sulkeutumisen johdosta.

  • Linjoilla 10, 11 ja 12 on siirrytty ke 18.3. alkaen noudattamaan koulujen loma-aikojen aikatauluja, eli "ajetaan koulupäivinä" -vuorot eivät kulje koulujen ollessa suljettuna.

  • Palvelubussien liikennöinti on keskeytetty ma 23.3. alkaen toistaiseksi.

Tärkeää on, että kukaan ei tule sairaana linja-autoon ja kaikki noudattavat terveydenhuoltoviranomaisten ohjeita, joihin voi tutustua TÄÄLLÄ. Kehotamme matkustajiamme huolehtimaan erityisen hyvästä käsihygieniasta sekä muista keinoista välttää tartuntojen leviämistä. 

Matkustajia on busseissa eniten arkisin klo 7:30-9:00 ja klo 13:00-16:00 välisinä aikoina. Mikäli voit matkustaa muuna aikana, on suositeltavaa tehdä niin ihmiskontaktien määrän vähentämiseksi. Linja-autoja pestään ja siivotaan tehostetusti.

Jokaisella asiakkaalla tulee olla edelleen matkalippu. Lipun voi ostaa myös kuljettajalta, mutta käteisen rahan käsittelyssä liikkuu kuitenkin aina pöpöjä. Suosittelemmekin käyttämään "Paikkuri" -mobiililippua tai kausi- / sarjakortteja erityisesti nyt. Matkakorttien lataaminen onnistuu verkkosivujemme kautta.

Löydät korona-tilanteeseen liittyvät ajantasaiset liikennöintitiedot verkkosivuiltamme. Pyrimme palvelemaan teitä parhaalla mahdollisella tavalla myös tämän epidemian aikana ja sen jälkeenkin.