puhtaasti


Hyvinkään paikallisliikeneessäon siirrytty kutsuliikenteeseen 1.6.2020 alkaen. Linjat 1 ja 6 liikennöivät normaalisti myös kesän ajan.

  • Paikallisliikenteessä on siirrytty noudattamaan kesäaikatauluja 1.5.2020 alkaen. Ajantasaiset aikataulutiedot löytyvät verkkosivuiltamme.

  • 1.6.2020 alkaen kaikille paikallisliikenteen vuoroille linjoilla 2, 3, 4, 5 ja 7 sekä seutuliikennevuoroille linjoilla 10, 11 ja 12 on varattava paikka etukäteen viimeistään 1 tunti ennen vuoron lähtöaikaa kutsuliikennesovelluksella osoitteessa hyvinkaanliikenne.kutsuliikenne.fi tai puhelimitse p. 019 439 690 (arkisin klo 8-16). Linjat 1 ja 6 liikennöivät normaalisti kesäaikataulun mukaan koko kesän ajan.

  • Palvelubussien liikennöinti jatkuu ma 29.6.2020 alkaen Palvelubussin kesäaikataulujen mukaan.

Tärkeää on, että kukaan ei tule sairaana linja-autoon ja kaikki noudattavat terveydenhuoltoviranomaisten ohjeita, joihin voi tutustua TÄÄLLÄ. Kehotamme matkustajiamme huolehtimaan erityisen hyvästä käsihygieniasta sekä muista keinoista välttää tartuntojen leviämistä. 

Linja-autojen siivousta on tehostettu epidemian aikana.

Jokaisella asiakkaalla tulee olla edelleen matkalippu. Lipun voi ostaa myös kuljettajalta, mutta käteisen rahan käsittelyssä liikkuu kuitenkin aina pöpöjä. Suosittelemmekin käyttämään "Paikkuri" -mobiililippua tai kausi- / sarjakortteja erityisesti nyt. Matkakorttien lataaminen onnistuu verkkosivujemme kautta.

Löydät korona-tilanteeseen liittyvät ajantasaiset liikennöintitiedot verkkosivuiltamme. Pyrimme palvelemaan teitä parhaalla mahdollisella tavalla myös tämän epidemian aikana ja sen jälkeenkin.