puhtaasti


PÄIVÄRETKET.FI - OPASTETUT PÄIVÄRETKET 2017

Marras-joulukuun Opastetut Päiväretket ovat nyt myynnissä! Päiväretkillämme kulkee vuosittain yli 3 000 matkustajaa. Lähtöpysäkkimme ovat Helsingissä Kiasman tilausajopysäkki, Hyvinkäällä Linjala ja Riihimäellä Matkakeskus.

Bussimme on varusteltu kaikilla mukavuuksilla, tankissa 100% uusiutuvaa polttoainetta, ratissa aina ammattikuljettaja ja oppaana kokenut matkanjohtaja - Hyppää sinäkin kyytiin Opastetuille Päiväretkillemme!

KAIKKI RETKET JA LÄHTÖPÄIVÄT LÖYDÄT VERKKOKAUPASTA.
KLIKKAA TÄSTÄ VERKKOKAUPPAAN!


Verkkokaupan kautta voit ostaa matkasi esim. kotimaisten pankkien verkkopankkitunnuksilla, Visalla, Visa Electronilla tai MasterCardilla. Varauksen voi edelleen hoitaa myös perinteiseen tapaan puhelimitse arkisin klo 10-17 Uudenmaan Seuramatkojen numerosta 019 - 427 4700 ja maksu käteisellä bussissa (ei koske ennakkoon laskutettavia matkoja).


Tarjoamme mielellämme retkipakettejamme myös valmiille ryhmille. Ota yhteyttä niin kerromme lisää!

Tiedustelut & varaukset arkisin klo 8-16 numerosta 019 - 439 690 tai sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..
 


 
Tutustu myös Uudenmaan Seuramatkojen matkatuotantoon kotimaan päivämatkoista aina etelän kaukolomiin saakka. Helpotusta matkakuumeeseen ympäri vuoden!