Hyvinkään liikenne Oy

Hyvinkään Liikenne Oy vuonna 1954 perustettu perheyhtiö.

Ydinosaamistamme ovat ympäristöystävälliset, tehokkaat ja asiakaslähtöiset henkilöliikennepalvelut paikallisliikenteessä, palveluliikenteessä, seutuliikenteessä sekä tilausliikenteessä. Tuotamme matkapalveluita niin yksityisten asiakkaiden kuin yritysten, yhdistysten ja seurojen tarpeisiin yhteistyössä matkatoimistomme Uudenmaan Seuramatkat Oy:n kanssa. Osaavalla henkilökunnallamme on myös vankka kokemus myös suurten yleisötapahtumien kuljetusjärjestelyiden suunnittelusta ja toteutuksesta, mm. Jukolan viesti 2010, Hyvinkään Asuntomessut 2013, RockFest Hyvinkää -yleisökuljetukset sekä yhteistyö Red Carpet Film Festival:n kanssa vuodesta 2017.

Liikennöimme Hyvinkään kaupungin alueella arkisin talvikautena 11 linjalla noin 300 vuoroa päivässä. Tilausajojen osuus yrityksen liikevaihdosta on noin kolmannes. Yhtiöllä on 19 linja-autoa ja vakinaista henkilökuntaa 30 henkilöä.

Kaikissa busseissamme on käytössä jätteistä ja tähteistä valmistettu 100% uusiutuva NesteMy -polttoaine. Käyttämällä uusiutuvaa polttoainetta saavutamme jopa 90% pienemmät kasvihuonekaasupäästöt ajamassamme liikenteessä perinteiseen fossiiliseen dieselpolttoaineeseen verrattuna.